Inschrijfformulier | Zomerkamp 2022 Simmerath (DE)

Ben je lid van Scouting St. Lucia Simpelveld* en lijkt jou het ook leuk om mee te gaan op zomerkamp 2022 in Simmerath (DE)? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk tot 1 april 2022.

Door een vinkje te zetten naast 'Akkoord ouders/ verzorgers of lid (indien 16 jaar of ouder)' ga je akkoord met het versturen van je gegevens naar Scouting St. Lucia en ga je ook akkoord met je inschrijving voor het zomerkamp 2022 te Simmerath (Duitsland), het betalen van de aanbetaling voor 1 april 2022 en de volledige betaling voor 1 juli 2022 (zie informatie op het briefje van zomerkamp 2022 voor de tarieven/ bedragen). Omdat wij ook een aanbetaling moeten doen, kunnen wij deze vooruitbetaling helaas niet meer retourneren als je/ uw kind eventueel besluit toch niet mee te gaan. Maak de tarieven/ bedragen over op NL46RABO0147590450 o.v.v. je naam en zomerkamp 2022.
Ik/wij geef/geven de leiding van Scouting St. Lucia Simpelveld toestemming om met bovengenoemd minderjarig kind te reizen naar het buitenland, in dit geval Duitsland. Indien deze toestemming niet wordt gegeven door het vakje aan te vinken, dan is de inschrijving niet geldig.

* Inschrijven voor zomerkamp is enkel en alleen mogelijk als je ingeschreven en betalend lid bent van Scouting St. Lucia Simpelveld.