Inschrijfformulier | Zomerkamp 2020 Roermond

Ben je lid van Scouting St. Lucia Simpelveld* en lijkt jou het ook leuk om mee te gaan op zomerkamp 2020 in Roermond? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk tot 1 mei 2020.

Het terrein ligt aan de Maasplassen. Dus wij willen vragen om aan te geven of uw zoon / dochter een of meerdere zwemdiploma’s heeft.
Indien er zwemdiploma's aanwezig zijn, dan graag specificeren welke zwemdiploma's dat zijn. Als er nog vragen of opmerkingen zijn, dan kunnen die hier ook aangegeven worden.
Door een vinkje te zetten naast 'Akkoord ouders/ verzorgers of lid (indien 16 jaar of ouder)' ga je akkoord met het versturen van je gegevens naar Scouting St. Lucia en ga je ook akkoord met je inschrijving voor het zomerkamp 2020 te Roermond (Nederland), het betalen van de aanbetaling voor 1 mei 2020 en de volledige betaling voor 15 juni 2020 (zie informatie op het briefje van zomerkamp 2020 voor de tarieven/ bedragen). Omdat wij ook een aanbetaling moeten doen, kunnen wij deze vooruitbetaling helaas niet meer retourneren als je/ uw kind eventueel besluit toch niet mee te gaan. Maak de tarieven/ bedragen over op NL46RABO0147590450 o.v.v. je naam en zomerkamp 2020.

* Inschrijven voor zomerkamp is enkel en alleen mogelijk als je ingeschreven en betalend lid bent van Scouting St. Lucia Simpelveld.